Onze werkwijze

Onze werkwijze, alles onder 1 dak!

Zoekt u een schadeherstelbedrijf omdat uw huis is beschadigd door een brand, storm of inbraak? Of omdat u wateroverlast heeft in huis door een lekkage?
Wij staan binnen 24 uur bij u voor de deur. En starten meteen met het schadeherstel. Omdat wij alle mogelijke herstelwerkzaamheden zelf doen, nemen wij al uw zorg uit handen.

Schadeherstel door een professioneel schadeherstelbedrijf

Uw huis kan flink beschadigd raken door een brand, storm, inbraak of lekkage. Bij een schade komen wij snel in actie. Hierdoor beperken we de schade aan uw huis. Als het nodig is, maken we een aantal noodvoorzieningen. Daarna starten onze vakkundige medewerkers met het schadeherstel. Dit doen zij met professionele apparatuur en reinigingsmiddelen.

Alle herstelwerkzaamheden door één schadehersteller

Bij een schade heeft u vaak genoeg aan uw hoofd. Daarom zoekt u een schadehersteller die alle schade snel en vakkundig herstelt. Wij doen alle mogelijke herstelwerkzaamheden zelf. Dit betekent dat wij al uw zorg uit handen nemen. En samen met u een plan maken om uw huis weer zo snel mogelijk te krijgen zoals het was. Zoekt u een schadehersteller? Bel dan snel voor een afspraak. En laat de schade herstellen door onze vakkundige medewerkers. Heeft u wateroverlast? Bel dan snel voor een afspraak. En laat de waterschade herstellen door onze vakkundige medewerkers.

If you think it's expensive to hire a professional to do the job, wait until you hire an amateur

Heeft u schade? Regel het direct online!

+31 (0)174 - 292 281

Schade melden